zondag 9 december 2012

Zo kan je december ook beginnen.

 

Soms loopt het allemaal een beetje anders. Als je een gezellig sinterklaasavondje hebt ingepland besluit lieve Ziva om ongeveer een kwartier voordat we hebben afgesproken dat de goede man en zijn vriendjes de manden op zolder vullen toch nog even ziek te worden.

Gelukkig wachten die manden wel en kunnen onze meubels uit het grote Zweedse meubelhuis gewassen worden.

Arme Zief gaat na de opgelopen vertraging wel mee naar boven waar zij als enige toch nog een sinterklaas en piet over het dak heeft zien lopen! Eenmaal weer beneden had de rest alle zakken en manden al bijna uitgepakt waardoor ook Ziva weer heel erg vrolijk werd.

DSCF0002 (2)

Robert heeft iedereen geholpen met kadootjes uitzoeken en uitpakken. Robert was er ergens ook wel blij mee dat Ziva de puf niet had om het volgende kado uit te zoeken….

Donderdag besloot Chantal dat ziek zijn misschien wel erg leuk was en daarom zag die dag er zo uit….

 

123 (9)

Gezellig onder het Nemo dekbed van Ziva op de bank.

 

Helaas besloot de rest in de loop van donderdag, vrijdag en zaterdag toch ook mee te gaan doen.

De enigen die weer eens nergens last van hadden waren Marcel en D’mitri. Dit tot grote ergernis van de laatste want die wil ook wel eens ziek en zielig zijn…

Enig nadeel is dat sommige dingen in dit soort weken blijven liggen waardoor we vanavond maar eens begonnen zijn met het wegwerken van een was….. Na ongeveer twee uur vouwen was het eindelijk klaar….

123 (7)

Zo ziet een helft van 5 dagen was er dus uit!

( de andere helft was al opgeruimd)

Nu gaan we deze week toch maar eens op zoek naar de gezelligheid van december. Plannen te over. Kerstboom halen, huis versieren, mijn verjaardag vieren, kerst, oud en nieuw, kerstdiner’s op verschillende scholen. Hopen op sneeuw IN de kerstvakantie en natuurlijk duimen voor ijspret!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.