vrijdag 28 december 2012

En dat was de kerst….

 

En toen waren de kerstdagen alweer voorbij.

Gewoon thuis en niks bijzonders maar wel gezellig. Zelfs met een puber die eerste kerstdag een ezelachtig humeur had op het grootste gedeelte van de dag. Het voordeel van ezels en pubers is dat ze dat soort dingen dan gelukkig niet de hele dag volhouden…. dus ‘s avonds met z’n allen aan de gourmet. Zelfs Robert, Kim en Ziva vonden het leuk!

 

kerst 2012 (5)

Annika en Kim rechts, Robert en D’mitri links

In de aanloop vonden deze papa en mama het wel heel erg fijn dat kindertjes die overal met hun vingertjes aan willen zitten eerst maar eens bezig gaan met placemats kleuren.

Samen met Annika en onder het wakend oog van enkele peuters, hebben we kerstboombroden gebakken. Die echt goed passen bij een kerstontbijt….

kerst 2012 (18)

kerst 2012 (21)

kerst 2012 (23)

 

Al was het alleen maar omdat ze er zo leuk uit zien op tafel!

Of ze lekker waren? Tja, dat hangt er maar net vanaf wie je dat vraagt, het oordeel wisselde tussen LEKKER en bijzonder.

Nu zijn de kerstdagen al twee dagen voorbij, slapen er ook vannacht extra kinderen in huis. Gaat morgen Chantal met een vriendin naar “kerstland” en ga ik met Annika, een vriendin en D’mitri cakepops draaien. Tenminste als ze dat willen want…. je bent elf en dan verzin je nog wel eens iets anders!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.