zondag 3 maart 2013

Voornemens….

 

Geen idee meer of ik het hier al eens verteld had maar anders maar dubbel.

Okay, wij doen dus niet aan goede voornemens aan het begin van het jaar. Een voornemen gaat hier in op die dag of datum die wij geschikt vinden en dat is meestal niet in januari ( mede dankzij mijn megajanuariDIP). Afgelopen januari kwam hier echter een kleine verandering in. Gezamenlijk hebben we besloten dit jaar niks nieuws te kopen als het niet echt nodig is. Sommige dingen zijn natuurlijk gewoon nodig en toen iemand mij onlangs aansprak op de onderbroekjes en sokken die ik had aangeschaft voor Robert, Kim en Ziva had ik ook echt niet het idee dat ik ons voornemen had verbroken. Ook de nieuwe ( lees gevulde) gasflessen die we in april toch wel naast de caravan willen hebben voelen niet als een probleem. Kunnen koken op de camping vind ik stiekem toch wel handig….

Maar nu…. zijn wij zaterdagmorgen met vijf kinderen wezen ontbijten in I.kea. Echt heel erg gezellig en gewoon jammer dat Chantal niet meeging. Maar nadat we daar toch een klein uurtje hadden gezeten moet je dus gezamenlijk richting uitgang.

Natuurlijk kom je dan door de kinderafdeling waar wij heel goed onze portemonnee dicht konden houden want al die mooie knuffelhonden, nijlpaarden, slangen en andere beesten hadden het toch wel heel leuk IN de winkel. En echt al onze kinderen hebben alles weer teruggelegd!

Maar dan, als je bijna bij de uitgang bent is daar de hoek gevuld met koopjes…. en ja daar zijn we toch doorheen gelopen, en ja, daar kwamen we weer uit met 6 ontbijtborden ( om de stukgegooide te vervangen) en een zakje strijkkralen. Die kast die er stond die zo goed bij Annika past die hebben we dus wel laten staan……

En dan ben je thuis en kijk je nog eens op de website en neemt in gedachten de kamer van Annika door en ja toen hebben we dus besloten om weer terug te gaan…..

  • Samen met Kim en Annika ben ik in de auto gestapt,
  • via de kassa’s naar de goede afdeling gelopen,
  • met wat hulp de kast op een karretje gekregen,
  • die kar met kast samen met Annika langs de kassa’s gekregen,
  • met een beetje hulp die kast midden voor de klantenservice op zijn kant gekregen,
  • met de beruchte inbus de wel 8 ( ja echt maar 8) schroeven eruit gehaald.
  • met behulp van Kim en Annika 50 kilo plankjes weer op de kar gelegd
  • Diezelfde plankjes in de auto geschoven
  • eenmaal thuis al die plankjes door Marcel naar zolder laten brengen
  • waarna het hele feestje in omgekeerde volgorde weer begon maar…
  • na een uurtje knutselen zat de kast weer in elkaar en vandaag staat hij ook nog eens op de goede plek.

Nu hebben we dus een hele blijde Annika in huis. Alleen hebben we nu dus eigenlijk toch iets nieuws gekocht dit jaar….

voornemens
voornemens bijwoordUitspraak: [vor'neməns] voornemens zijn om iets te doen formeel (het voornemen (1) hebben om iets te doen) Synoniem: van plan, bedacht

1 opmerking:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.