dinsdag 8 mei 2012

Bijna een hobby……

 

Toen wij hier 2,5 jaar geleden kwamen wonen hadden we een slaapkamerindeling gemaakt die volgens ons prima zou werken.

Op basis van die indeling van de slaapkamers is toen alles behangen en geverfd. Iedereen had een plek die paste bij degene die er sliep.

Na enkele maanden kwam de klacht van Annika en Chantal dat ze hun slaapkamer te donker vonden dus werden ze verhuisd naar een andere kamer. De grootste omdat ze daar toch met z’n tweeën moesten slapen.

Robert, Kim en Ziva verhuizen naar een kamer aan de voorkant.

Weer een paar maanden later zijn we al het gedoe van Annika en Chantal zo zat dat we Annika weer terug naar de zolder laten gaan en Chantal de slaapkamer aan de voorkant krijgt. Hierdoor verhuizen Robert, Kim en Ziva dus weer naar de grootste slaapkamer.

Uiteindelijk wonen we hier 1,5 jaar en word het weer warm. Zo warm dat de slaapkamer van Robert, Kim en Ziva regelmatig temperaturen van tegen de 30 graden aangeeft. Aangezien dit ons niet heel gezond lijkt verhuizen Robert, Kim en Ziva wederom naar voren en Chantal dus ook naar de grote slaapkamer aan de achterkant.

De kamer aan de voorkant was inmiddels behangen met verschillende soorten pre-puber behang. Dit gaat er dus af en de hele kamer word   (saai) wit. Al het babybehang gaat er in de grote slaapkamer ook af en ook deze word gewoon wit. ( je plakt maar wat posters op)

Robert, Kim en Ziva vinden dat behang echter niet zo leuk zodat ze al binnen een maand beginnen met het er weer af te halen.

Nu, na 2,5 jaar heb ik dus wederom de behangkrabber gevonden en de potten verf.

Nu hoop ik wel dat het iets langer mag blijven zitten ( al heb ik er een hard hoofd in!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.