donderdag 25 april 2013

Alweer een feestje…..

 

En dan ben je zomaar een heel jaar verder. Dan is er zomaar weer een bovenbouwfeest. Voor Annika de derde en laatste keer dat ze er heen mag……

Kleine meisjes worden groot dus hopen we nu maar op themafeestjes op haar volgende school! Want ook al is het niet altijd even makkelijk het is toch wel heeeel erg leuk!

Deze keer was het thema; “strip- en sprookjesfiguren”. Na het meekrijgen van het briefje was het besluit al genomen…. Annika ging als Tinkerbell, ja die van Peter Pan…. Dus wij aan de het kijken hoe we vleugels en jurkjes in elkaar gaan zetten.  En dan komt er op de dinsdag VOOR het feest het bericht dat ze niet in het groen maar in het BLAUW wil….

Hmmmm, helemaal blij word je daar niet van… Iets meer voorbereiding is wel wenselijk…

En dan komt het zomaar uit de lucht vallen terwijl ik bij iemand koffie aan het drinken ben! Komt er zomaar iemand aan met een hele mooie jurk waar je gewoon alles maar dan ook echt van alles mee kan doen! En dan mogen we die jurk ook nog zomaar hebben!

‘s Middags meteen met Annika de stad in om een hele stapel kunstbloemen te gaan halen en de donderdag gebruikt om een jurk om te toveren naar een bloemenfeeënjurk. En al zeg ik het zelf…. Hij is LEUK geworden!

5 (12)

De jurk in originele staat.

 

5 (2)

De jurk met omhooggehaalde voorkant

 

klaar voor een feestje....

En nu met opgezette bloemen, bloemen in het haar en opengeknipte mouwtjes.

 

Normaals heel erg bedankt J.F. Annika was/is erg blij met de jurk! Ze heeft een erg leuk feest gehad en is helemaal blij!

3 opmerkingen:

  1. Wat een mooie jurk!! Hij was al mooi maar met alle bloemen is het helemaal een plaatje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wauw die is echt heel erg mooi geworden,super gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dank jullie! Eigenlijk ben ik ook best trots op mezelf!

    BeantwoordenVerwijderen