zondag 8 april 2012

Tijdelijk onbereikbaar wegens luierzaken....

Nadat Kim enkele maanden geleden besloot om van de ene op de andere dag zindelijk te worden hebben wij er natuurlijk te weinig aandacht aan besteed waardoor we nu met het nieuwe meerlingdillema zitten.

Hoe krijg je in hemelsnaam een drieling zindelijk zonder dat je hele huis naar urine ruikt, zonder dat je de hele dag broekjes en weet ik wat aan het wassen bent en zonder dat je helemaal zwaar gestoord uit die periode komt....

Maar in navolging van anderen dan toch maar gewoon weer beginnen. Ze zijn toch dik twee en een half dus ze moeten het kunnen.

Vol goede moed dus begonnen met gewoon een onderbroek aan te doen.
Vol goede moed gezorgd dat we drie verschillende po's hebben.
Die po's werken hier in huis dus totaal niet! Ze moeten namelijk leeg en dat doe je als zelfstandige peuter natuurlijk gewoon helemaal zelf....

Robert had binnen twee uur drie broeken nat en die hebben we dus het etiketje  "jongetje, dus laat" gegeven. ( en liefdevol een luier omgebonden)
Kim heeft het inmiddels aan alle kanten te druk en roept heel hard dat ze moet plassen om daarna duidelijk te maken dat ze nu even geen tijd heeft voor zoiets zwaar onzinnigs als een po of de wc.
Ziva gaat echter als een trein.

Ziva roept regelmatig "sees" en wandelt dan op haar gemakje naar de wc waar ze nog even gaat staan roepen om aan te geven dat het toch wel de bedoeling is dat je haar even helpt.
Inmiddels zijn broer en zus ook weer op de hoogte van het feit dat de wc bezet is en er is dus maar een ding wat je dan ook wilt doen als luierdragende peuter.
Dus als Ziva eindelijk klaar is word er geduwd en getrokken om te zorgen dat de wc als eerste bereikt word. Als je er dan eindelijk op zit blijf je natuurlijk lekker lang zitten. Laat die moeder maar vragen maar je bent nog lang niet klaar! Als je dan eindelijk besluit om klaar te zijn is eindelijk peuter nummer drie ( die inmiddels echt alles al in de luier heeft zitten) aan de beurt om op de wc te mogen zitten.
Na ongeveer tien minuten ben je dan eindelijk ook klaar en met een kleine aansporing ga je toch weer spelen in de kamer.


Na ongeveer een half uurtje staat Ziva dan weer klaar bij de wc..... dus begint ons rondje weer....
De eerste weken hoef je ons dus ook niet te bellen.
Wij staan naast de wc te proberen onze jongste telgen luiervrij te krijgen!






 De eerste en laatste foto van onze smurfen op een po...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.