dinsdag 15 oktober 2013

zomaar een award…

 
 
liebster award
 
En toen kreeg ik zomaar een award van Anita. en daar moet ik natuurlijk nog op antwoorden en dat duurt natuurlijk weer heel erg afgrijselijk lang aangezien ik het hartstikke druk heb met ikweetneitwat doen… Het is dus de bedoeling dat ik een aantal vragen beantwoord en daarna de award doorgeef (en eventueel de vragen verander) aan een aantal andere blogs. Hierbij dus EINDELIJK mijn antwoorden.
1. Wat doe je in het dagelijks leven ( behalve bloggen)
Ooit lang geleden heb ik een interview gelezen van één van de oprichters ( of misschien wel de oprichter sorry) van de website cq. vereniging groot gezin waarin ze zichzelf grootgezinmanager noemt. Misschien hebben wij niet zoveel kinderen maar dat is wel hoe ik mij de laatste jaren maar ben gaan noemen. 
2. Welke plek zou je graag eens willen bezoeken?
Stonehenge….. geen idee waarom maar ik zou het heel graag eens in het echt willen zien. Wel op een moment dat er weinig tot geen andere touristen zijn zodat ik er echt iets van kan meekrijgen.
Stonehenge2007_07_30
  3. Wie of wat is je grootste inspiratie? Dit vind ik een moeilijke vraag. Mijn oma, die was altijd de rust zelve. Maar zo zijn er veel mensen waar ik inspiratie van krijg. De één is heel erg zichzelf, de ander is heel handig en sommige mensen hebben altijd alles op orde…..
Dus nee, ik heb niet een enkel persoon maar meerdere.
 4. Waarom ben je een weblog gestart?
Ik had altijd overal op het internet, thuis in schriftjes en op losse papiertjes van alles staan na enig aandringen van vrienden ben ik dit weblog begonnen. En ja, het klopt het werkt verslavend. Ik probeer de grenzen van privé en openbaar in de gaten te houden maar soms gebeurt er zoveel dat ik wel schrijf maar het dus niet online zet.

5. Wat is je grootste trots in je leven?
Tja, uitgekookt want net als zovelen. Gewoon op mijn kinderen en op onszelf. Want als ik naar mijn kinderen kijk zie ik kinderen die zichzelf durven zijn op veel verschillende vlakken. Kinderen die niet bang zijn voor de wereld en lol hebben in hun leven. Maar ook op onszelf want we redden het wel met ons tweeën.

6. Waarvan geniet jij het meest?
Rust en stilte…….
7. Is er iets wat je al heel lang wil doen maar er nog altijd niet van is gekomen?

Babyfotoboeken maken van de kinderen! ( tja hetzelfde als Anita kom ik tot mijn schrik achter!)


8. Waarvoor kunnen ze jou ´s nachts wakker maken?

Helemaal nergens voor! Als ik slaap dan wil ik blijven slapen!

9. Op welk zelfgemaakt item ben je het meest trots?
Ik maak niet zoveel zelf. Ik denk nog steeds een tekening die ik ooit op de havo heb gemaakt……

10. Wat vind jij echt onwijs irritant?

Als eindelijk iedereen in de auto zit en dat ding doet het WEER eens niet!
 
11. Wat zijn jouw plannen voor morgen?
‘s Morgens met de hond naar de hoornse plas,  s ‘middags nog geen enkel idee woensdagmiddag is iedereen nog vrij dus alle opties staan nog open. 

En wie zijn de volgende geluksvogels (in willekeurige volgorde):
Ik heb begrepen dat de award in het leven is geroepen om kleine blogs (minder dan 200 volgers) onder de aandacht te brengen. Daar zit inmiddels denk ik een beetje het manco in de award, want kleine blogs geven 'm door aan andere kleine blogs, dus circuleert hij alleen tussen kleine blogs onderling. En de grote blogs hoeven 'm niet meer, want na drie nominaties is de lol er wel af. ( gekopieerd van anita want al zo duidelijk omschreven)
 • Dagelijks leven bij de Achterbergen Gewoon een heerlijk blog met de gewone dingen uit het leven en daarbij ook nog eens heerlijke recepten en allerhande handige tips.
 • Familie Lammers-Kommers op reis de blog ik heel lang als enige gelezen heb ( en er toen achter kwam dat er nog meer is in blogland) en waar ik soms niet kon wachten op een up-date.  
 • Made by Myra Blog van een sterke vrouw die de mooiste dingen kan maken met wat inkt en papier.
 • een huis tjokvol Ook een fijn blog die heerlijk wegleest.
Ik geef  de award deze keer dus wel door en nu staat het een ieder vrij om hem aan te nemen of te weigeren. Deze vragen laat ik wel staan gewoon omdat ik de vragen zelf erg leuk vind.

7 opmerkingen:

 1. Wat lief van je om mijn blog zo op te hemelen! Hartelijk dank voor je prijs. Ik kan hem helaas niet aannemen, zul je misschien wel begrijpen (want inderdaad, na een paar prijzen is de lol er wel af), maar altijd leuk om genoemd te worden als een heerlijk blog.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De zoek deed het even niet maar eigenlijk ging ik er ook vanuit dat je hem al een paar keer gehad had.... En ja, ik blijf je regelmatig noemen want je blog vind ik echt leuk om te lezen.

   Verwijderen
 2. super lief van je,ik ga er over na denken

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Neem rustig de tijd. Van haasten is nog nooit iemand beter geworden....

   Verwijderen
 3. Ik had nog niet eerder gereageerd, maar ik had al wel je antwoorden gelezen. Leuk om wat meer van je te ontdekken.
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen