donderdag 31 oktober 2013

Jaaaaaaaaaaaaaaa………….

 

Het duurt blijkbaar even maar het komt echt terug… Heel langzaam heb ik het idee dat IK weer terug kom. Heel langzaam heb ik het gevoel dat ik de wereld om me heen weer kan bijhouden. Nee, nog niet op topspeed maar het begint weer te komen. (meer info lees hier...)

Waar ik er een paar weken geleden niet aan had moeten denken om een HEEL weekend weg te gaan en dan ook nog eens met ONS ALLEN bij iemand te blijven slapen heb ik dat nu gewoon weer durven doen zonder al een paar dagen van te voren in de stress te schieten of we alles wel mee hebben en of de auto niet weer een keertje de hik zou krijgen.

Sinds vorige week lukt het me zelfs weer om gewoon brood te bakken in plaats van het in de supermarkt te halen. Weet ik gewoon op woensdagmorgen dat D’mitri ‘s middags naar judo moet en kan ik op donderdagavond alvast tegen hem zeggen dat hij zijn gymtas moet inpakken.

Inmiddels is de keuken weer gepoetst, is de was redelijk bij en zijn de ramen zowaar weer gewassen. Ondertussen heeft ook Kim haar draai op school een beetje gevonden en vind Annika het bijna jammer dat ze niet een jaar eerder naar de brugklas had gemogen.

Dus ja, het gaat allemaal anders maar tegelijk word alles ook langzaam weer hetzelfde. En echt waar ik ben er helemaal blij mee!

3 opmerkingen:

  1. He, fijn je begint weer een beetje boven water te komen. Hopelijk heb je genoeg tijd om je op te laden voordat de decembergekte begint :-)
    Zo hoop ik in ieder geval dat het met mij gaat ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat je energie weer wat terug is! Het is ook niet niks na al die jaren rennen en vliegen de hele dag door.
    Ik ben ook heel benieuwd hoe het straks gaat als Abel naar school gaat.

    BeantwoordenVerwijderen