dinsdag 19 augustus 2014

Zomaar alweer voorbij….

 

En dan zijn we zomaar al bijna een hele week alweer thuis. Na bijna zes weken vakantie die gewoon omvlogen met behulp van heel veel zon, nog veel meer zand en erg veel lol met aangename mensen.

Een hele week vol was en opruimen en was en nog veel meer was en nog meer opruimen. Een week waarin we proberen in een “normaal” ritme te komen. Waarin de eerste schooldag alweer geweest is. Een week waarin Robert regelmatig vraagt wanneer we weer naar de camping gaan. Waar D’mitri al is begonnen met zijn eerste dansles en het echt heel leuk vond. Waar Annika al haar boeken al heeft gehaald die ik voor een gedeelte mag gaan kaften. Een week ZONDER zon, strand of zwemmen. Een week zonder gehoest…… ( sorry buren het is nu eindelijk klaar!) Een week waarin de caravanlucht langzaam uit de kleding en aanverwante verdwijnt. ( en nee, die lucht zal ik niet missen!) Een week waarin er spontaan nog zand uit speelgoed komt vallen……. o’Ja had ik het al over de was gehad?

Maar ook opeens een hele dag zonder kinderen om me heen. Gewoon weg kunnen gaan zonder na te denken. Erachter komen dat er ook thuis een sociaal leven is…. erachter komen dat de kasten thuis wel heeeeeel erg leeg zijn. Een week waarin de eerste fietsen alweer gerepareerd zijn. Waarin we gewoon met z’n allen om de tafel passen.

Maar ach, over 46 weken is het gelukkig alweer zomervakantie!

3 (2)             

      1407661017059     

Een blij hondje             

   1407762198272           Jarig zijn en zelf kadootjes mogen uitkiezen!

 

1405066844561

Puberdochters die alleen een weekje vakantie doen

 

1407946009940

Zon, zon en …zon

1407766656326

Annika’s knutselpraktijken.

 

1407372174969

Gekke bekken trekken met Amber!

4 opmerkingen:

 1. een heerlijke zomer zo te lezen,maar echt?over 46 weken hebben we weer zomer?ik verlang er al weer naar ,hihi,maar ook hier zijn de eerste fietsen alweer gerepareerd en ook hier zijn ze weer naar school,veel succes met je leuke gezinntjes

  liefs yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beste Ingeborg,

  Mijn naam is Denise Jonkman en ik ben redacteur op de afdeling programma-ontwikkeling bij BlazHoffski tv-producties. Allereerst excuus voor de wellicht wat vreemde manier waarop ik je benader. Ik lees nu je blog en en wil graag contact met je leggen, maar ik kon hier geen gegevens vinden. Vandaar dat ik het even via de reacties probeer.

  Dan de reden waarom ik je mail. Ik werk zoals gezegd bij BlazHoffski. Wij zijn de producent van onder andere Hello Goodbye, De Keuringsdienst van Waarde, 24 uur met…, Toren C en De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Op dit moment ben ik bezig met de ontwikkeling van een nieuw televisieprogramma waarin bijzondere gezinnen centraal staan.

  Via het wereldwijde web kwam ik terecht op deze blog over jouw bijzondere gezin en ik vroeg met af of je het wellicht interessant vindt om eens met mij te bellen over ons programma-idee. In het kort komt het erop neer dat een bekende Nederlandse cabaratier het enorm leuk zou vinden om speciaal voor een gezin een cabaretvoorstelling te maken. Natuurlijk moet zo’n gezin dan wel iets bijzonders hebben en jullie zes kinderen en de manier waarop je over ze vertelt gaf mij de indruk dat jullie wel eens dat gezin zouden kunnen zijn.

  Op dit moment is het programma nog in ontwikkeling en ben ik op zoek naar een gezin dat het leuk zou vinden om voor ons te figureren in een proefaflevering. Deze aflevering komt uiteraard niet op tv.

  Graag zou ik je (uiteraard geheel vrijblijvend) meer vertellen over ons idee en ik hoop dat je openstaat om hier met mij over te kletsen. Je kunt me bereiken via denise@blazhoffski.nl of via 020 301 8471

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke blog, ik vond u via andere blogger..leuk om hier te lezen...groetjes

  BeantwoordenVerwijderen