vrijdag 13 juni 2014

Wonderbaarlijke wekkers.

 

Hier in huis fungeer ik gewoon als levende wekker. Meestal gaat dat prima maar heel af en toe heb ook ik problemen met het opstaan en moet iedereen een tandje harder. Geen probleem dat lukt altijd ook nog prima en iedereen is eigenlijk altijd op tijd op de plek waar ze wezen moeten.

Chantal daarentegen vind het maar niks om tegelijk met de rest beneden te zijn e zet haar wekker dus zo vroeg dat ze voor iedereen aan al gegeten heeft en kan gaan douchen als de rest zit te eten.

Prima het gaat al jaren goed ze zet zelf haar wekker en is oud genoeg om zelf haar brood te smeren en op te eten. De afgelopen week stond ze echter elke keer een uur later op ( en geloof me ze is NIET gezellig ‘s morgens) heftig mopperend en klagend dat haar wekker niet was afgegaan. Ze weet het zeker hij is stuk. Zo stuk dat ze eigenlijk haar telefoon mee naar boven moet om die te kunnen gebruiken als wekker…..

Aangezien Chantal met de wekker naast haar hoofd slaapt hebben wij haar nogmaals de tip gegeven om hem wat verder weg te zetten en nee de telefoon mag niet mee naar boven.

Vanmorgen kwam ze dus beneden met de mooie tekst; mijn wekker doet het alleen nog als hij op de grond staat…….

 

Tja… 16 en een toverwekker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten